Werkwijze

De Hondencrèche Den Haag wil graag van te voren kennismaken met de hond en de baasjes. Dit om alvast een beetje aan elkaar te snuffelen. Nadat u zich heeft aangemeld via het contact- of aanmeldformulier neem ik contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis intake gesprek. Ook is het mogelijk om tijdens de groepswandeling af te spreken, waardoor de hond gelijk kan wennen aan het lopen in een roedel. In dit gesprek van ongeveer een uur observeer ik de hond en leer ik de hond en zijn/haar gedragingen kennen.

De eerste keer dat uw hond met de groep meewandelt, zal hij/zij aangelijnd zijn. Ik kijk of de hond reageert op mijn stem en luistert naar de basiscommando's. Zodra dit het geval is, kan de hond kleine stukjes los lopen en al gauw zal uw viervoeter de volledige wandeling lekker mee rennen met de rest van de groep.

U wordt natuurlijk in het begin na iedere opvangdag op de hoogte gehouden van alle belevenissen van uw hond. Via de app is het makkelijk communiceren en kunt u ook aangeven als er belangrijke dingen zijn die ik moet weten.