Puppy service

Het hebben van een pup en het opvoeden ervan is een fantastische tijd, zowel voor baas als hond. Echter, het opvoeden vergt natuurlijk wel veel tijd en aandacht. De Hondencrèche kan u mee helpen om uw pup op te voeden tot een evenwichtige volwassen hond. Een hond is een roedeldier en voelt zich het prettigst in een groep. Daarom zijn pups vanaf 16 weken van harte welkom bij de Hondencrèche. Natuurlijk dienen zij wel over de noodzakelijke inentingen te beschikken, inclusief de inenting tegen kennelhoest.

Uw pup kan vanaf 16 weken mee met de groepswandelingen, want ik beschik over een degelijke hondenbuggy. Hierin kan de pup tijdens de wandeling in worden vervoerd, maar tevens ook kleine stukjes los lopen. Zo wordt het wandelen voor de pup opgebouwd, wat ook beter is voor de botontwikkeling.

Door het spelen met de andere honden uit de groep, leren de pups op een sociale manier met elkaar om te gaan en hun grenzen te kennen. Natuurlijk zijn er gedurende de dag voldoende rustmomenten voor uw pup. De lijn van opvoeden wordt door mij voortgezet, wel blijven de baasjes natuurlijk de eerste verantwoordelijken hiervoor.