Tarieven dagopvang

Het tarief voor de dagopvang is € 25,00 voor kleine en middenslag honden per dag per hond, exclusief voer. Dit voer kan zelf worden meegegeven. Dagopvang voor een grote hond is ook mogelijk, indien er plek is. Dan is het tarief € 32,50 per dag.

De Hondencrèche werkt niet met een abonnement. De vaste opvangdagen (minimaal 2 dagen per week) worden vooraf aan het begin van iedere maand gefactureerd. Alleen tijdens vakanties van mij of van het baasje en op erkende nationale feestdagen worden de opvangdagen niet berekend, mits vakantiedagen uiterlijk 4 weken van te voren zijn doorgegeven.

Tijdens vakantieperioden van het middelbare onderwijs is er vaak alleen ochtendopvang. De hond wordt rond de normale tijd van huis opgehaald en rond 11.30 / 12.00 weer thuis afgezet. We maken dan een extra lange wandeling! Het tarief voor alleen ochtendopvang is vanaf € 17,50 per hond. Ik laat u middels een overzicht ruim van te voren weten voor welke vakantieperioden ochtendopvang geldt.

Een losse, incidentele crèchedag kost € 35,00 per dag per hond.

Tarieven uitlaatservice

Het tarief voor de uitlaatservice is € 16,50 per wandeling. De hond wordt tussen 8.30 en 9.00 opgehaald en tussen 10.45 en 11.00 weer thuisgebracht.